ROZDÁVÁME DÁRKY K NÁKUPU NAD 800 KČ

Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
5
84x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NZ Avatar autora Natalie Zarecka | 30.11.2022
ID Avatar autora Ilona Dudíková | 29.11.2022
LL Avatar autora Lenka Lukáčová | 25.11.2022
Super .Doporučuji.
JD Avatar autora Jana Dvořáčková | 22.11.2022
SS Avatar autora Silvie Slámová | 16.11.2022
VL Avatar autora Veronika Lišková | 16.11.2022
Urcite mohu doporucit tento eshop. Super vyber, moc hezke veci, rychle doruceni a mila komunikace. Super je take ruzne hodnoceni na instagramu, clovek hned vi, po cem sahnout.
IH Avatar autora Ivana Hladka | 16.11.2022
Moc jsem spokojená,mohu jen doporučit.
DK Avatar autora Dagmar Krajcarová | 15.11.2022
AG Avatar autora Adriana Grubnerová | 15.11.2022
Rozhodně doporučuji. Vždy vše v naprostém pořádku. Děkuji za milý obchod.
LJ Avatar autora Lucie Jančákova | 15.11.2022
Už jsem objednala po několikáté a vždy vše super ,jak komunikace,rychlost,pečlivost tak i kvalita produktů.
AM Avatar autora Anna Martínková | 3.11.2022
Super produkty, moc hodná a nápomocná paní majitelka a extrémně rychlé dodání. Moc děkuji a těším se, až všechny produkty pořádně otestuji. :)
JJ Avatar autora Jan Ježovica | 1.11.2022
Určitě jsem s tímto eshopem velmi spokojený. Při dotazu na dodání zboží, které nebylo ani na eshopu, mi bylo vyhověno okamžitě, čehož si velmi cením, děkuji. Zboží mi přišlo v pořádku krásně a důsledně zabalené. Najdete tu spoustu kvalitní přírodní kosmetiky. Za mě doporučuji vyzkoušet značky Kvitok a Hemptouch.
VV Avatar autora Veronika Veselá | 28.10.2022
Naprostá spokojenost ???? byla jsem ovlivněna Terezkou z Pipinění, která Vaši stránku nejednou vychválila a musím uznat, že i já jsem moc spokojená ???????? určitě to není má poslední objednávka ❤️ oceňuji rychlé zaslání objednávky a přístup paní majitelky ???? a kdo ještě nezkusil bakuciol, tak vřele doporučuji, s mou pletí dělá zázraky ????
Avatar autora Dominika Čápová | 20.10.2022
S nákupy jsem moc spokojená. Moc milá paní majitelka, kvalitní produkty, osobní přístup a rychlé dodání. Rozhodně doporučuji.
JN Avatar autora Jana Neuwirthová | 14.10.2022
Velmi ráda doporučuji, milá a ochotná paní majitelka, kvalitní kosmetika, osobní vzkaz ke každé objednávce i vzoreček na vyzkoušení.????❤️
KK Avatar autora Kateřina Koudelová | 30.9.2022
AS Avatar autora Aneta Skopalová | 27.9.2022
Díky článkům na instagramu jsem si poprvé zkusila objednat kosmetiku na mastnou pleť i když jsem celou dobu žila s tím že mám suchou pleť. A světě div se najednou je moje pleť o 100% lepší. Tenhle obchod a přístup zbožňuji.
SK Avatar autora Simona Kučová | 25.9.2022
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem spokojená. Zásilka pečlivě zabalená a osobní přáni a pozdrav mě příjemně překvapil.Podrobný popis produktu je pro mě také důležitý . Rozhodně tento obchod doporučuji.
MV Avatar autora Mgr. Radka Valouchová | 19.9.2022
Již jsem 2x nakoupila a vždy velká spokojenost. Rychlost, osobní komunikace i krásný pozdrav v zásilce moc potěší. Nesmírně oceňuji fakt, že již nemusím zkoumat složení, kterému mnohdy nerozumím. V tomto obchůdku si můžu koupit cokoliv a vím, že je to top. Díky tomu můžu přejít jak na přírodní dekorativní kosmetiku, tak i přípravky do domácnosti, které jsou bez škodlivých látek. Šetří mi to čas, který bych strávila snahou o pochopení složení výrobku. Toho si nesmírně vážím a děkuji za skvělý nápad, servírovat nám to na zlatém podnose.
IM Avatar autora Ilona Malenovská | 10.9.2022