Růže damašská , 15ml

RŮŽE NEJEN JAKO SYMBOL KRÁSY, ALE TAKÉ NEZBYTNÝ POMOCNÍK V PÉČI O NÍ

Vědeli jste, že růžový olej je jeden z nejvzácnějších a nejdražsích olejů na světe?

Je vyráběn z okvětních lístků vzácné damašské růže a k výrobě 5ml tohoto oleje je potřeba až 12 000 okvětních lístků. Proto je v kosmetice zastoupen spíše v malém množství a bývá ředěn s jinými nosnými oleji. 

VÍCE O JEHO VYUŽITÍ SE DOČTETE NÍŽE.

 

standardní cena: 520 Kč –13 % 450 Kč
Dostupnost: Skladem
Růže damašská , 15ml
Růže damašská , 15ml
Tip
520 Kč –13 %

Detailní popis produktu

 

Aromaterapeutické využití:

INHALACE: Esenciální olej můžete inhalovat nebo nakapat 5-8 kapek do vody v aromalampě, difuzéru nebo do odpařovače.
AROMAMASÁŽ: V kombinaci se za studena lisovanými oleji je vhodný i k masáži (u dospělých 15 kapek esenciálního oleje na 20ml nosného oleje)
KOUPEL: 3-5 kapek esenciálního oleje smíchejte v rostlinném oleji, medu či smetany a přimíchejte do koupele.

Využití růžového oleje v péči o pleť:

Růžový olej je vhodný pro všechny typy pleti, zejména ovšem pro zralou pleť, díky jeho anti-aging schopnostem skvěle působí na vrásky.

Pomáhá podpořit tvorbu kolagenu, bohatý na vitamíny a antioxidanty, chrání pokožku před volnými radikály.

Pokožku zklidňuje, hydratuje a zvláčňuje.

Pomáhá bojovat proti akné, hyperpigmentaci, zlepšuje vzhled jizev a jemných vrásek.

Použití:

Esenciální olej vždy řeďte s jiným nosným olejem! Kvůli jeho vysoké koncentraci by Vaši pokožku mohl podráždit. Zřeďte jej tedy s jiným nosným olejem a následně pár kapek tohoto séra aplikujte ráno a/nebo večer na vyčištěnou a navlhčenou pleť (navlhčete například naší růžovou vodou) a poté lehce rozetřete.  Olej můžete také nakapat do vašeho oblíbeného krému.

Upozornění:

Neužívejte vnitřně! Esenciální oleje vždy řeďte s nosným olejem, nikdy neaplikujte neředěné na pokožku, jelikož jsou velmi silnými koncentráty a mohly by vaši pokožku podráždit. Chraňte oči, udržujte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu.


Složení (INCI): Rosa damascena Flower Oil (5%), Prunus amygdalus dulcis Oil.

Původ a výroba: Egypt
Produkt se může od fotografie lišit. Obdržíte 30ml lahvičku z hnědého skla o čistém obsahu 15 ml.
Lahvička má bezpečností pojistku- při otvírání tlačte silou uzávěrem směrem dolů, poprvé to může jít malinko ztuha :)

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
HB Avatar autora | 8.12.2021
S produktem jsem velmi spokojená, splnil moje očekávání. Překrásná vůně. Děkuji
5
L Avatar autora | 14.11.2021
Krásná, pravá vůně. Používám do aromalampy i do krémů.
5
Z Avatar autora | 6.7.2021
Úžasný. Naprostá spokojenost. Nádherně voní, používám ráno i večer.