Nově doprava ZDARMA při nákupu nad 1500 Kč!

Olej z řeřichy seté, Ayur-veda 30ml

350 Kč
Skladem

OBYČEJNĚ NEOBYČEJNÁ ŘEŘICHA JAKO VÁŠ POMOCNÍK PROTI PIGMENTOVÝM SKVRNÁM

Náš řeřichový za studena lisovaný olej je vašim novým pomocníkem v boji proti pigmentovým a stařeckých skvrnám. Řeřichový olej dokáže redukovat a zesvětlit pouze postižené části pleti,  sjednocuje celkový tón zabarvení pleti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hýčkejte svou pokožku pomocí řeřichy seté. Jak dokazují archeologické nálezy z hrobek, řeřicha byla používána již faraony ve starověkém Egyptě.  Olej z řeřichy seté má antibakteriální, antioxidační a protizánětlivé účinky.

Díky obsahu nenasycených mastných kyselin, včetně kyseliny alfa-linolenové, může být řeřichový olej použit samostatně nebo jako vynikající nosný olej. Lehký řeřichový olej se do pokožky nevstřebává okamžitě, ale zanechává vás sametově hebkou pokožku. Používejte především na smíšenou pleť, mastnou pleť, pupínky a černé tečky.

Velkou předností tohoto oleje je, že účinně bojuje proti stařeckým a pigmentovým skvrnám - viditelně je redukuje a chrání před jejich novou tvorbou. Zbytek kůže není bělený.

Má tedy schopnost sjednotit tón zabarvení pleti. Společně s obsaženými minerály a antioxidanty, jako je vitamín A a E, dokáže pokožce navrátit rozzářený a zdravý vzhled.

Chrání buňky před oxidačním poškozením a nastoluje v pokožce čistící proces. Esenciální alfa-linolenová kyselina s flavonoidy působí protizánětlivě, tudíž je vhodným olejem pro péči o podrážděnou, sluncem spálenou pokožku a na zánětlivé stavy kůže.

Použití:

Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na vyčištěnou a navlhčenou pleť a poté lehce rozetřete. Kosmetické oleje nikdy neaplikujte na suchou pleť, vždy ji nejdříve navlhčete vodou či hydrolátem - například naší Růžovou vodu Ayur-veda. Olej můžete také nakapat do vašeho oblíbeného krému nebo ho zkombinujte s jiným oblíbeným esenciálním olejem a vytvořte si tak vlastní sérum, podle potřeb Vaší pleti.

NÁŠ TIP: Zkombinujte náš řeřichový olej s několika kapkami esenciální oleje Vitamín C a vytvořte si tak výživné sérum.

Všechny naše oleje jsou 100% přírodní a čisté, bez přidaných konzervantů, barviv a vůní.
Vyrobeno v Egyptě.
Složení (INCI): Lepidium Sativum Seed Oil 

Produkt se může od fotografie lišit. Obdržíte lahvičku z hnědého skla o čistém obsahu 30 ml.
Lahvička má bezpečností pojistku- při otvírání tlačte silou uzávěrem směrem dolů, poprvé to může jít malinko ztuha :)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení