Nově doprava ZDARMA při nákupu nad 1500 Kč!

Jantar (Ambra) esenciální olej Ayur-veda, 15ml

350 Kč
Skladem

Jantarový esenciální olej známý také jako Ambra, je vyráběn z pryskyřice borovice a má četné využití - působí blahodárně na vaši pokožku, mysl i zdraví.

V kosmetice je jantarový olej vhodný pro suchou, aknózní a zralou pleť. Podporuje obnovu buněk, pomáhá redukovat jemné vrásky, pokožka je po jeho aplikaci pružnější. Zároveň čistí póry, čímž bojuje proti výskytu akné. Je vhodné ho využít také pro péči o vlasy - stimuluje vlasové folikuly a tak podporuje růst vlasů, vlasy jsou pevnější a zdravější.

Jantarová vůně je příjemně hřejivá a dřevitá. Při aromaterapii vám pomůže k uvolnění a relaxaci, bývá označován jako afrodiziakum, tradičně byl využíván k úlevě od bolesti.

Více o tom proč a jak jantarový olej využít zjistíte níže.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aromaterapeutické účinky a použití:

INHALACE: Esenciální olej můžete inhalovat nebo nakapat 5-8 kapek do vody v aromalampě, difuzéru nebo do odpařovače.
AROMAMASÁŽ: V kombinaci se za studena lisovanými oleji je vhodný i k masáži (u dospělých 15 kapek esenciálního oleje na 20ml nosného oleje)
KOUPEL: 3-5 kapek esenciálního oleje smíchejte v rostlinném oleji, medu či smetany a přimíchejte do koupele.

Náš tip: Smíchejte jantarový olej s našim esenciálním olejem ze santalového dřeva, tyto dvě vůně se doplňují a vytvářejí krásnou kompozici, navíc díky spojení olejů se vynásobí jejich blahodárné účinky, jelikož tyto oleje obsahují terpeny známé jako santaloly. Terpeny jsou organickou sloučeninou vyskytující se v některých esenciálních olejích a podle studií mohou mít  řadu zdraví prospěšných účinků. 

Kosmetické účinky a použití:

Protizánětlivý, antiseptické účinky
Pomáhá léčit drobné poškození kůže - ranky, jizvy, popáleniny či jizvy po akné.
Vhodný pro problematickou pokožku - pomáhá s léčbou akné,
Urychluje regeneraci pokožky - vhodný pro tvorbu anti-aging pleťových sér v kombinaci s jinými nosnými oleji.
Vhodný pro masáž těla v kombinaci s nosným olejem- hřejivý a uvolňující účinky, pomáhá ulevit od bolesti.
K výrobě domácí kosmetiky či parfémů. 

Upozornění:

Neužívejte vnitřně! Esenciální oleje vždy řeďte s nosným olejem, nikdy neaplikujte neředěné na pokožku, jelikož jsou velmi silnými koncentráty a mohly by vaši pokožku podráždit. Chraňte oči, udržujte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu.


Složení (INCI): Pinus succiniifera

Původ a výroba: Egypt
Produkt se může od fotografie lišit. Obdržíte 30ml lahvičku ze skla o čistém obsahu 15 ml.
Lahvička má bezpečností pojistku- při otvírání tlačte silou uzávěrem směrem dolů, poprvé to může jít malinko ztuha :)

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Z Avatar autora | 30.8.2021
Nádherná vůně.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení